Personaj destul de pestriţ, Cristian Dică Hristu, primarul comunei Vlădeşti, loveşte din nou!

În urmă cu ceva timp, primarul comunei Vlădeşti, Cristian Dică Hristu, mare iubitor de fotbal pe maidan, făcea o propune inedită conducerii Asociaţiei Judeţene de Fotbal Argeş (AJF). Hristu a cerut ca meciurile echipei de fotbal din Vlădeşti să fie reprogramate cât mai spre după-amiază din două motive! Unul. Fotbaliştii săi nu se pot trezi să joace dimineaţa pentru că stau destul de târziu noaptea la discotecă. Doi. Hristu a susţinut că a intrat în conflict cu preoţii din comună care i-au reproşat că tinerii nu mai vin la biserică deoarece preferă să meargă dimineaţa să se uite la fotbal.
Bineînţeles că toată lumea a râs de propunerile primarului din Vlădeşti, iar meciurile de la matinal au rămas să se joace după programul stabilit.

Jignire adusă unei mari artiste!

Acum să lăsăm fotbalul şi să vorbim şi despre muzică, tot în viziunea primarului Hristu. Duminică, 28 august, a avut loc Ziua comunei Vlădeşti, iar printre artiştii invitaţi (pe bani bineînţeles) să-i distreze pe locuitori s-a numărat şi una dintre cele mai mari voci ale folclorului românesc, Maria Dragomiroiu.
Şi cu această ocazie, primarul Cristian Hristu a ţinut să iasă în faţă la Ziua comunei Vlădeşti şi nu doar pe scenă, ci şi pe Facebook.

Pe pagina sa de Facebook, primarul a postat o poză cu marea artistă, însă a ţinut să-şi arate şi inteligenţa cu care este înzestrat. La fotografia cu pricina, primarul a adăugat următorul text: “Se pricepe la muzica la fel de bine ca mine în politică! Inegalabila voce a muzicii populare romanesti, Maria Dragomiroiu!”.
Iată cum, în mintea unui primar care a obţinut 1.050 de voturi la alegerile locale din acest an, a încolţit ideea că poate să fie pe acelaşi palier cu un artist care a vândut peste un milion de discuri.

P.S. Pentru cei care vor să ştie! Primarul Cristian Hristu este membru PSD, după ce mai înainte a fost la PNL. Mare transfer…!!!

Comments

comments