„Tudorel Toader şi PSD-ALDE, luaţi mâinile murdare de pe Justiţie!” Azi se votează moţiunea simplă împotriva ministrului Justiţiei

„€Tudorel Toader şi PSD-ALDE, luaţi mâinile murdare de pe Justiţie!” Azi se votează moţiunea simplă împotriva ministrului Justiţiei. Moţiunea simplă intitulată „Tudorel Toader şi PSD-ALDE, luaţi mâinile murdare de pe Justiţie!” iniţiată de PNL şi USR, va fi votată, miercuri la prânz, de plenul Camerei Deputaţilor.

La dezbaterile de marţi, deputatul PSD Florin Iordache l-a criticat pe ministrul Justiţiei, cerându-i să spună când dă ordonanţa de urgenţă pentru modificarea codurilor penale şi pentru revizuirea sentinţelor date de completurile de 5 judecători şi a precizat că, în PSD, atunci când ai greşit demisionezi sau eşti remaniat.

ALDE a anunţat că nu va participa la vot. În schimb, preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat, marţi seara, într-o emisiune la TVR 1, că deputaţii UDMR nu îl vor susţine pe Tudorel Toader la votul moţiunii simple.

Moţiunile simple se adoptă cu votul majorităţii deputaţilor prezenţi. Însă, chiar şi dacă va fi aprobată, moţiunea nu va duce la demiterea ministrului Justiţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here