Tu știi când vine mașina de gunoi pe strada ta? ACUM VEI ȘTI EXACT CU 𝗔𝗥𝗔!

Descarcă aplicația 𝗔𝗥𝗔, o instalezi, setezi localitatea* (𝘷𝘦𝘻𝘪 𝘭𝘪𝘴𝘵𝘢 𝘥𝘦 𝘮𝘢𝘪 𝘫𝘰𝘴) în care te afli și vei primi notificare din timp ca să pregătești pubela pentru colectarea deșeurilor. Vei fi, de asemenea, informat legat de tipul deșeurilor ce urmează să fie colectate sau dacă apare o modificare în programul de colectare.

♻️ Ai multe alte funcții utile, inclusiv un ghid de separare a deșeurilor în vederea reciclării acestora. Poți pune inclusiv un reminder cu o zi înainte de ridicarea deșeurilor, poți cere o nouă pubelă sau poți realiza o comunicare directă prin intermediul aplicației cu operatorul tău de salubritate.
♻️ 𝗔𝗥𝗔 este aplicația care te ajută să colectezi și să reciclezi mai ușor deșeurile menajere, disponibilă acum și în județul Argeș, în localitățile enumerate mai jos, unde operator este societatea Salubris S.A. Lista localităților și operatorii de salubritate vor crește constant, așa că o poți instala din timp.

LISTA CELOR 42 DE LOCALITĂȚI, DIN ZONA CENTRALĂ A JUDEȚULUI, ÎN CARE SERVICIILE ARA SUNT DEJA DISPONIBILE: Albota, Bascov, Băbana, Bălilești, Beleți-Negrești, Bogați, Boțești, Bradu, Budeasa, Călinești, Căteasca, Ciomăgești, Cocu, Coșești, Cotmeana, Cuca, Davidești, Dârmănești, Dobrești, Drăganu, Hârtiești, Leordeni, Mălureni, Mărăcineni, Merișani, Micești, Mihăești, Mioveni Morărești, Moșoaia, Oarja, Poiana Lacului, Priboieni, Rătești, Săpata, Stâlpeni, Ştefăneşti, Țițești, Topoloveni, Uda, Vedea, Vulturești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.