TSD Argeș a fost mesagerul lui Moș Crăciun pentru cei 40 de copii și tineri cu dizabilități ai Centrului de zi ”Șanse Egale” Domnești

Moș Crăciun a venit mai devreme la Centrul de zi pentru copii/tineri cu dizabilități “Șanse Egale” Domnești. Moș Crăciun și tinerii social-democrați din Argeș au participat marți, 18 decembrie, la serbarea de Crăciun a copiilor. După minunatul program artistic susținut de cei 40 de copii și tineri, aceștia au primit cu entuziasm și bucurie cadourile dulci.

”Și în acest an, alături de colegii din TSD Argeș, am avut bucuria de a participa la serbarea de Crăciun a copiilor din Centrul de zi pentru copii/tineri cu dizabilități “Șanse Egale” Domnești. Cu siguranță, am reușit să le facem o zi mai frumoasă. Mulțumim tuturor pentru implicare!”, precizează Diana Eftene, președinte al TSD Argeș.

Beneficiarii Centrului de zi pentru copii/tineri cu dizabilităţi ,,Şanse Egale” Domneşti sunt copii şi tineri cu dizabilităţi, cu vârste cuprinse între 2 şi 26 de ani, cărora li se acordă servicii destinate recuperării, abilitării, reabilitării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here