Trupul neînsuflețit al marelui fotbalist Ilie Bărbulescu va ajunge mâine, pentru ultima oară, pe stadionul ”Nicolae Dobrin”

Un ultim omagiu pentru legenda Ilie Bărbulescu… Pentru toți cei care vor să-și ia rămas bun, trupul neînsuflețit al marelui campion argeșean Ilie Bărbulescu este depus la Biserica Sf. Andrei din cartierul Trivale. Marți, 4 februarie, la ora 11.30 are loc slujba de înmormântare, iar de la ora 12.30 sicriul cu trupul neînsuflețit al campionului va fi dus pe stadionul ”Nicolae Dobrin”, pentru o ultimă întâlnire cu suporterii. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Sfântul Gheorghe din Pitești. Ilie Bărbulescu era consilier local al municipiului Pitești, din partea PMP. Acesta avea doi copii, pe Andrei Ilie și pe Andreea.

Ilie Bărbulescu a plecat dintre noi în noaptea de vineri spre sâmbătă, la numai 62 de ani. El a fost găsit fără suflare în casă de soție. Marele fotbalist ar fi decedat în somn în urma unui infarct.

Ilie Bărbulescu a fost unul dintre cei mai buni fundași pe care i-a dat vreodată România

A evoluat timp de 3 sezoane pentru Steaua, între 1984 și 1987, cucerind 7 trofee (3 titluri, două Cupe ale României, Cup Campionilor și Supercupa Europei). În campania europeană încununată cu triumful din Cupa Campionilor Europeni, Bărbulescu a evoluat în 9 din cele 9 partide disputate de ”militari”. Cea mai mare parte a carierei și-a petrecut-o la FC Argeș, între 1974-1982 și în sezonul 1987-1988. În 1979 a cucerit campionatul cu echipa din Trivale. Cel supranumit ”Balamuc” a mai evoluat pentru FC Olt Scornicești, Petrolul, Dacia Pitești și Callatis Mangalia. Fundașul stânga a strâns și 5 selecții în prima reprezentativă a României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.