De curând, trupa de dans modern a Casei de Cultură Topoloveni – „Top Dance” a participat la preselecţia pentru „Concursul de Talente” preselecţie susţinută în sala de consiliu a Liceului Teoretic „Ion Barbu” din Piteşti. Elevii din Topoloveni, Ştefăneşti, Mioveni, Câmpulung şi Piteşti au participat la prima etapă a unui concurs de talente. 35 de liceeni cu aptitudini în muzică, dans şi teatru s-au întrecut în demonstraţii de virtuozitate. Concursul a fost împărţit pe trei secţiuni: muzică, dans şi teatru, scopul acestuia fiind unul caritabil, banii strânşi în urma vânzării invitaţiilor urmând a fi donaţi unui copil cu probleme de sănătate. Evenimentul, organizat de către Consiliul Judeţean al Elevilor Argeş, a avut loc la Teatrul „Alexandru Davila”・Piteşti, pe data de 5 iunie. Parteneri: ISJ Argeş, DJST –・Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeş, Teatrul „Alexandru Davila” Consiliul Judeţean Argeş.
Rezultatele preselecţiilor din 10 mai pentru „Concursul de Talente” le puteţi afla pe site-ul: http://cjearges.ro/rezultatele-preselecţiilor-pentru-concursul-de-talente/.
Secţiunea dans: Toolbox, Hora Junilor, Increase Squad, Street Legacy, Sunset Crew, Top Dance – Topoloveni, Trupă de majorete – Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu”, Ansamblul folcloric al Colegiului Tehnic Câmpulung. Propunerea de a participa la acest concurs a venit din partea unei persoane dragi – Ana Maria Coretchi (Anda), elevă a Colegiului IC Brătianu şi membră a Consiliului Judeţean al Elevilor Argeş, căreia îi mulţumim pe această cale.
Pentru prima dată aflaţi într-un concurs, în urma prestaţiei, Top Dance a obţinut „Menţiune”. Felicitări şi baftă în continuare!

Comments

comments

DISTRIBUIȚI