Trupa byron cântă acustic pe 10 iunie la Filarmonica Pitești la Acusticul de Weekend

Trupa byron și orașul Pitești sunt cunoștințe vechi – primele concerte ale trupei în afara Bucureștiului aici au avut loc și întotdeauna byron au găsit la Pitești un public entuziast și pasionat de muzică bună! Ei bine, sâmbătă, 10 iunie, de la ora 20:00, byron revin în oraș, de data aceasta pentru un concert acustic deosebit la Filarmonica Pitești (cal. București nr. 2), în cadrul seriei de concerte Acusticul de Weekend!

Pentru byron, acusticul e o a doua natură. La nici un an de la lansarea primului album, „Forbidden Drama”, ei au reorchestrat piesele exclusiv pentru instrumente acustice şi au lansat primul DVD unplugged românesc – „Acoustic Drama”. Şi în Salina Turda au cântat un set unplugged, doi ani mai târziu, profitând din plin de acustica spectaculoasă a locului; rezultatul se vede pe celălalt DVD al trupei, „Live Underground”.

byron – Far Away (live în Salina Turda)
http://www.youtube.com/watch?v=hDbzq6pWXII

byron acustic înseamnă orchestraţii deosebite şi instrumentaţie diversă, un mod distinct de a privi muzica, o nouă perspectivă pentru melodiile deja cunoscute. De neratat! Biletele costă 20 de lei și se găsesc la casa de bilete a filarmonicii.

Dan Byron – voce, chitară, flaut
6fingers – chitară, clape, acordeon, glockenspiel, voce
Dan Georgescu – chitară
Laszlo Demeter – bass
Ovidiu Cristian – tobe
Website: http://byronmusic.ro
Facebook: http://fb.com/byronmusic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here