Trofeul Câmpulung Muscel 2023 a intrat în linie dreaptă! Începe spectacolul pe traseul Lerești-Voina!

Trofeul Câmpulung Muscel 2023 a intrat în linie dreaptă! Echipajele au început să sosească la „cartierul general” din centrul municipiului Câmpulung și tensiunea începe deja să își facă simțită prezența, pentru că etapa de pe traseul de trei kilometri de la Lerești-Voina va decide campionul național la Viteză în Coastă, dar și campionii la mai multe clase.

Astăzi, de la ora 18.00, va avea loc prezentarea piloților, ocazie cu care jurnaliștii prezenți vor putea pune și întrebări protagoniștilor. 64 de piloți se află pe lista finală a competiției din acest weekend, inclusiv campionul en-titre și câștigătorul ediției de anul trecut, Octavian Ciovică!

Vor deschide traseul Valentin Porcișteanu, Dorin Banciu și Alex (Kellu) Gorgan cei care, ani de-a rândul, au oferit publicului spectacole de cel mai înalt nivel!

Restricții de circulație pe DJ 734 Lerești-Voina!

Reamintim că, vând în vedere derularea competiției, informăm participanții la trafic că, în acest weekend, circulația pe DJ 734 Voinești-Lerești-Voina este restricționată în sectorul cuprins între kilometrul 8+ 00 și kilometrul 13+ 800 astfel:
– sâmbătă, 21 octombrie: între orele 8.00 – 18.00
– duminică, 22 octombrie: între orele 8.00 – 18.00

De asemenea, organizatorii fac apel la publicul spectator să respecte regulile de siguranță și indicațiile staff-ului și oamenilor de ordine pentru a preîntâmpina orice incident, având în vedere că sportul cu motor înseamnă adrenalină și spectacol, dar implică și riscuri.

No Drogs On Weels!

Ca de fiecare dată, Trofeul Câmpulung Muscel pune accent pe responsabilitate!
După seria de evenimente rutiere neplăcute petrecute în țară, ediția de anul acesta se desfășoară sub sloganul No Drugs On Weels!
Un manifest pentru toți cei care iubesc să conducă: atunci când suntem la volan, trebuie să fim perfect conștienți de responsabilitatea pe care o avem pentru noi și pentru ceilalți participanți la trafic!
Ultima etapă din calendarul Campionatului Național de Viteză în Coastă, Trofeul Câmpulung Muscel 2023, ajuns la cea dea a XII-a ediție, este organizat în perioada 21-22 octombrie de ACS Brothers Motor Sport, cu sprijinul Consiliului Județean Argeș și al Primăriei, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.