După modelul Next Star, la Pitești,  Antena 1 este implicată într-un amplu proiect de identificare și valorizare a celor mai bune voci din Argeș. Orice copil, între 7 și 18 ani, se poate înscrie în preselecția ce are loc în 4 iunie la Biblioteca Județeană Dinicu Golescu, între orele 12.00 și 20.00. Gala Spectacolului –Concurs -Trofeul Anteneața se va desfășura în 10 iunie, în sala Teatrului Alexandru Davila.

Gazdele evenimentului sunt simpaticii matinali ai Antenei 1 Pitești, Costi Ivașcu și Alexandra Ilie, cei care vor decerna Marele Trofeu. Premiile sunt consistente și excepționale. De exemplu, Trofeul Anteneața este premiat cu 1.500 de lei de sponsorul Sisteme de Producție Cablaje, locurile I, II și III beneficiază de sponsorizări de 1.700 de lei din partea Jupiter City, dar și de cazări în week-end-uri la munte și locuri în tabere școlare, din partea Administrației Bazinale Argeș Vedea și a Direcției Județene de Tineret și Sport. Alte premii, fotografii profesionale, înregistrare a unei piese în studio profesionist, promovare în emisiuni de televiziune marca Antena 1, sunt câteva alte exemple.

Este cea mai mare susținere a unui proiect local în care se promovează copiii. De altfel Partenerii Antenei 1 Pitești sunt: Consiliul Județean Argeș prin Teatrul Alexandru Davila și Biblioteca Județeană Dinicu Golescu, Primăria Pitești prin Serviciile de Administrare a Domeniului Public și Centrul Cultural Pitești, Inspectoratul Școlar Argeș, Biblioteca Județeană Dinicu Golescu.
Casa de Cultură Adriana Trandafir din Bascov este Partenerul care susține proiectul prin sponsorizarea recitalului oferit de celebra artistă Nico!
Cofetăria Un băiat și o fată, Hotelul Victoria, Digital Design sunt alți sponsori implicați în susținerea talentului copiilor.

Seara de Gală din 10 iunie va fi un spectacol-concurs televizat, în care pe scena Teatrului vor urca pentru jurizare, peste 20 de copii foarte talentați. Juriul, al cărui Președinte este Nico, are în componență numai profesioniști, profesori și critici, artiști remarcabili, printre care Adina Sima și Marius Bălan. Printre invitații speciali, Alin Oprea – Talisman și Andreea Antonescu.
Parteneri media: Universul argeșean, Argeșul, Curierul Zilei, Jurnal de Argeș.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI