Trendul „mankle”. Sfaturi de la Valentin Sandu, director agenţie de fotomodele şi manechini & hair style

0
1929

Îndrăzneți bărbații care și-au pus pe ei şi în acest an pantaloni cu trei-patru centimetri mai scurți decât prevăd canoanele modei masculine și care s-au aliniat astfel trendului „mankle”.

Pentru a afla mai multe despre moda „mankle” am vorbit cu Valentin Sandu, director agenţie de fotomodele şi manechini & hair style.

„Moda „mankle” a prins și mai mult la români, doar că mulţi nu ţin cont şi de anumite cutume ale modei. Acest gen se adresează în general bărbaţilor, cu o statură mai minionă tocmai din dorinţa de a le alungi linia piciorului, înălţându-i prin descoperirea gleznei, trebuie sa fie ajutati de o glezna ce da bine la ochiul privitorului si nu una ciolanaoasa sau neingrijita ce se lasa acoperita de par. Este o ținută relaxantă și perfectă pentru un sezon de vară. De asemenea atrage atenția asupra încăltămintei de vară.

Poți purta espadrile, pantofii de iaht, mocasini sau loaferși. În plus, pantalonii pot avea un detaliu pe manșetă. Scoate-l în evidență. Îți recomand să porți acestă ținută cu șosete foarte joase sau fără pentru un efect maxim.

Totuși ar fi câteva reguli care nu trebuie încălcate:
-nu purta pantofii formali
-nu rula jeanși skinny
-nu rula pantaloni de lână deoarece nu vor sta

Acestea sunt recomandarile specialistilor in moda şi vestimentaţie adresate barbatului modern, dar stilat.

Acestea fiind spuse, recomandam ca si in acest an sa fiti moderni, rebeli, dar stilati, iar in materie de hair-style 2017 este anul extremistilor, ori cu tunsori foarte scurte, ori cu parul lung, dar cu bucle lejere si rebele”, ne-a explicat Valentin Sandu, director agenţie de fotomodele şi manechini & hair style.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here