Joi, 23 februarie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la trei incendii izbucnite la vegetaţia uscată.

La ora 11.17, un echipaj cu o autospecială  cu apă şi spumă  de la Garda de Intervenție nr. 2 Topoloveni a  intervenit în orașul Topoloveni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată, cu posibilități de propagare la pădurea învecinată. Au ars: aproximativ 200 mp de vegetație uscată. Sursa probabilă: flacără. Împrejurarea: foc deschis în spații deschise.

La ora 13.47, un echipaj cu o autospecială  cu apă şi spumă  de la Detașamentul de Pompieri Bradu a  intervenit în orașul Ștefănești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars: aproximativ 1500 mp de vegetație uscată. Sursa probabilă: flacără. Împrejurarea: folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

La ora 18.57, un echipaj cu o autospecială  cu apă şi spumă  de la Garda de Intervenție nr. 2 Topoloveni a  intervenit în comuna Priboieni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars: aproximativ 10 000 mp de vegetație uscată și mărăciniș. Sursa probabilă: flacără. Împrejurarea: folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Comments

comments