Trei argeșeni au murit ieri! Aceștia au fost găsiți de echipajele SMURD în stop cardio respirator

7,710 views

Echipajele SMURD au gestionat miercuri, 12 februarie, 27 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar în două situații intervenția a fost asigurată de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

La ora 8 dimineața, o femeie în vârstă de 55 de ani a fost găsită în stop cardio respirator într-o cameră dintr-un apartament al unui bloc de pe strada Tineretului, municipiul Pitești. Un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit de urgență la fața locului, a început manevrele de resuscitare, ulterior, femeia a fost preluată cu manevrele în desfășurare de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță. Pacienta nu a răspuns manevrelor, declarându-se ulterior decesul.

În jurul orei 16.00, un bărbat de 80 de ani, găsit în stop cardio respirator într-o cameră dintr-un apartament al unui bloc de pe strada Episcop Nichita, municipiul Curtea de Argeș. Un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș a intervenit de urgență la fața locului, a început manevrele de resuscitare, ulterior, bărbatul a fost preluat cu manevrele în desfășurare de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță. Pacientul nu a răspuns manevrelor, declarându-se ulterior decesul.

În juru orei 18.00, un alt bărbat de 75 de ani a fost găsit în stop cardio respirator într-un apartament al unui bloc de pe strada Eftimie Murgu, municipiul Pitești. Un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit de urgență la fața locului, a început manevrele de resuscitare, ulterior, bărbatul a fost preluat cu manevrele în desfășurare de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță. Pacientul nu a răspuns manevrelor, declarându-se ulterior decesul.

Comments

comments