Echipajele SMURD au gestionat miercuri, 12 februarie, 27 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar în două situații intervenția a fost asigurată de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

La ora 8 dimineața, o femeie în vârstă de 55 de ani a fost găsită în stop cardio respirator într-o cameră dintr-un apartament al unui bloc de pe strada Tineretului, municipiul Pitești. Un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit de urgență la fața locului, a început manevrele de resuscitare, ulterior, femeia a fost preluată cu manevrele în desfășurare de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță. Pacienta nu a răspuns manevrelor, declarându-se ulterior decesul.

În jurul orei 16.00, un bărbat de 80 de ani, găsit în stop cardio respirator într-o cameră dintr-un apartament al unui bloc de pe strada Episcop Nichita, municipiul Curtea de Argeș. Un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș a intervenit de urgență la fața locului, a început manevrele de resuscitare, ulterior, bărbatul a fost preluat cu manevrele în desfășurare de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță. Pacientul nu a răspuns manevrelor, declarându-se ulterior decesul.

În juru orei 18.00, un alt bărbat de 75 de ani a fost găsit în stop cardio respirator într-un apartament al unui bloc de pe strada Eftimie Murgu, municipiul Pitești. Un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit de urgență la fața locului, a început manevrele de resuscitare, ulterior, bărbatul a fost preluat cu manevrele în desfășurare de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță. Pacientul nu a răspuns manevrelor, declarându-se ulterior decesul.

Comments

comments