Traian Băsescu, reacţie după atentatele teroriste din Paris.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul preşedinte al României atrage atenţia asupra pericolului care s-a abătut asupra Europei:

“În Europa avem o singură soluţie: uniți fără rezerve împotriva islamismului terorist. Repatrierea imediată a celor care au invadat Europa în acest an, consolidarea şi închiderea frontierelor UE pentru migranții musulmani printre care se strecoară grupări teroriste sunt o necesitate imediată.
Să scoatem în stradă forţe antiteroriste după ce zeci de cetățeni europeni sunt uciși cu cinism în inima UE nu este o dovadă că ne putem apăra cetățenii împotriva flagelului terorist. OAMENI BUNI, înțelegeți că războiul terorist s-a mutat pe teritoriul Uniunii Europene”, este mesajul fostului preşedinte Traian Băsescu.

Într-o postare anterioara, legată tot de de atentatele din Paris, Traian Băsescu a vorbit despre “politrucii europeni” şi despre necesitatea ca România să nu accepte cote de refugiati musulmani.

“Dragă Stat Român,

Te rog din suflet, oricît te-ar presa politrucii europeni, a căror demagogie o cunosc bine, nu accepta cote de refugiaţi musulmani.
Cota zero este soluţia corectă.
Trebuie să fim solidari cu statele UE la măsuri inteligente, dar nu putem accepta soluţii nerealiste.
Dacă vrem o soluţie realistă, închiderea frontierelor UE şi expulzarea migranţilor este soluţia corectă.
Dumnezeu să-i odihnească pe cei ucişi la Paris.
Vă rog nu mă consideraţi un antieuropean, ci doar un român care înţelege bine şi ce spune şi ce se întâmplă”.

Comments

comments