Traian Băsescu: Andrei Pleşu, o minte sclipitoare, dar are o mare infirmitate. Îi lipseşte caracterul

0
656

Pe pagina sa de Facebook, fostul şef al statului Traian Băsescu, îl critică dur pe fostul său consilier prezidenţial, Andrei Pleşu. Traian Băsescu, preşedintele PMP, spune despre Andrei Pleşu că este o minte sclipitoare, dar are o mare infirmitate: „îi lipseşte caracterul”.

Iată şi mesajul postat de Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook:
”Infirmul!
Andrei Pleşu, o minte sclipitoare din care adesea pătrund în spaţiul public idei geniale.
Cu toate acestea, Andrei Pleşu are o mare infirmitate. Îi lipseşte caracterul.
Mi-l aduc aminte pe Andrei Pleşu în vremea când Petre Roman era pe val. L-a susţinut fără rezerve în schimbul unei funcţii de ministru, până când Petre Roman a început să alunece către abisul sondajelor şi atunci n-a ezitat să-l facă pulbere.
Mi-l aduc aminte pe Andrei Pleşu în era Emil Constantinescu. Nu mai avea cuvinte cu care să-i ridice ode, pentru ca spre sfârşitul epocii să-l facă pulbere.
De mine nu mai vorbim. Laude pe aproape două mandate, iar azi, pentru Andrei Pleşu sunt nici mai mult, nici mai puţin decât egalul lui Ghiţă şi partenerul PSD. Conform caracterului a uitat încleştările formidabile ale celor două mandate şi m-a introdus în propriu-i ventilator al pulverizării.
Şi asta pentru că a venit vremea altora să fie proslăviţi filosofic. Va veni şi rândul lor să fie pulverizaţi de geniul fără caracter Andrei Pleşu, cu siguranţă, la momentul declinului popularităţii.
Ce ţi-e şi cu infirmităţile de caracter. Doctorii nu au proteze pentru ele.
Andrei, nu te îngrijora, sunteţi mulţi care nu puteţi fi protezaţi la caracter.
PS. este un drept la replică, după multe atacuri pe care le consider incorecte”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here