Tragedie pe străzile din Argeș! Tânăr de 27 de ani mort, după ce a fost lovit de o mașină

Update! Din păcate, a fost declarat decesul pietonului. Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 27 de ani, din Cicănești, care a coborât de la volanul unui autocamion (cu care anterior se deplasase din direcția Curtea de Argeș spre Baraj Vidraru), în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a fost accidentat de un autoturism, care se deplasa din direcție opusă, condus de un bărbat de 42 de ani, din Cicănești.

Victima a fost resuscitată, ulterior fiind declarat decesul la unitatea medicală la care a fost transportat. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, precum și neluarea, respectiv nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă, conform art. 192, 349 și 350 din Codul Penal, în cauză fiind anunțați reprezentanții I.T.M., iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment rutier.

Accident rutier cu pieton în urmă cu puțin timp pe DN 7C, în localitatea Albeștii de Argeș. Pietonul este în stare gravă și i se efectuează manevre de resuscitare. Polițiștii Secţiei de Poliție Rurală Albeștii de Argeș sunt la fața locului pentru asigurarea locului faptei, iar politistii Biroului Rutier Curtea de Argeș efectuează cercetări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here