Tragedie în Pitești. Bărbat mort la locul de muncă

Update. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi căzut de la înălțime, in incinta unei societăți comerciale din municipiul Pitești. La fața locului au fost direcționați polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, precum și polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești.

Din primele verificări, s-a stabilit că, un bărbat de 45 de ani, din Valea Danului, angajat al unei societăți comerciale, în timp ce efectua activități de încărcare cu produs vrac a unui utilaj pentru ambalat, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, ar fi căzut de la înălțime.

Bărbatul a intrat în stop-cardio respirator și, în ciuda manevrelor de resuscitare, efectuate de echipajul medical sosit la fața locului, a fost declarat decedat.

”A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, precum și neluarea, respectiv nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă, conform art. 192, 349 și 350 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”, transmite Poliția Argeș.

În cauză, a fost sesizat și Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș.

Update. Din păcate, bărbatul în vârstă de 45 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Acesta prezenta și leziuni grave la cap.

Echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă intervine în municipiul Pitești, în cartierul Găvana, în cazul unui bărbat care ar fi căzut de la aproximativ 3 m. Bărbatul este în stop cardio respirator și i se fac manevre de resuscitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here