Tragedie în Argeș. Tânăr mort, după ce a căzut într-o fântână

Update. Pe 13 septembrie, în jurul orei 14.15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la faptul că doi bărbați din Vlădești ar fi rămas blocați, posibil inconștienți, într-o fântână din localitatea Vlădești.

La fața locului au fost direcționați polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Din primele verificări, s-a stabilit că, cei doi bărbați executau lucrări de igienizare a unei fântâni, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, și, după ce bărbatului de 36 de ani, care a pătruns în fântână, la o adâncime de aproximativ 10 m, i s-a făcut rău, cel de-al doilea bărbat, de 61 de ani, ar fi încercat să îl extragă, context în care a rămas și el blocat în interior, cu stare de rău.

În urma intervenției echipajelor specializate, primul a fost extras bărbatul de 61 de ani, care a fost transportat la spital, conștient. Cel de-al doilea bărbat, a fost adus la suprafață ulterior și, din păcate, a fost declarat decedat.

La fața locului s-a deplasat și echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, care efectuează cercetările.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă, conform art. 196 și 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

Pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină în cazul a două persoane rămase blocate într-o fântână, din primele informații de aproximativ 8 m adâncime, în comuna Vlădești. Către locul solicitării se deplasează două autospeciale cu apă și spumă de la Punctul de Lucru Aninoasa și Detașamentul de Pompieri Câmpulung, un autocamion cu container multirisc și o autospecială de descarcerare de la Detașamentul Pitești, alături de două echipaje ale SAJ.

O persoană a fost extrasă și este conștientă, fiind preluată de către un echipaj SAJ. Din păcate pentru cea de-a doua persoană nu s-a mai putut face nimic, cadrele medicale declarând decesul. A fost vorba despre o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 35 de ani, precizează ISU Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.