Partidul pentru Argeș si Muscel a finalizat lista candidaţilor pentru Consiliul Judeţean Argeș.

O performanţă remarcabilă, dacă ţinem cont de faptul că, deși are doar patru luni de activitate, PAM a reușit să atragă nume importante în partid și să închege organizaţii puternice în majoritatea localităţilor din judeţ. Iată o parte din echipa președintelui Mircea Andrei, la rândul său candidat la Primăria Pitești, și poziţia 1 pe lista candidaţilor la Consiliul Judeţean.

De departe, cea mai răsunătoare achiziţie a Partidului pentru Argeș și Muscel a fost Nicolae Diaconu, primarul municipiului Curtea de Argeș, care a părăsit PSD. Nini Diaconu, primar cu două mandate la activ, va candida, în această vară, din partea PAM, pentru un nou mandat.

Argentina Culcuș este persoana care a ocupat timp de 8 ani funcţia de director al Centrului Cultural Mioveni. Ca și Nini Diaconu, Argentina Culcuș a părăsit PSD și pe 5 iunie va candida la Primăria Mioveni din partea PAM.

Consilier local, copreședinte al PNL Pitești, Mihail Tudor este acum primul pe lista candidaţilor PAM la Consiliul Local Pitești.

Fostul ministrul al Tineretului și Sportului în perioada 2001 – 2003, Georgiu Gingăraș, a ales să candideze din partea partidului condus de Mircea Andrei la funcţia de primar al comunei Bascov. Georgiu Gingăraș este în prezent directorul Complexului Sportiv Naţional Bascov-Budeasa. Gingăraș a mai fost deputat în legislatura 2000 – 2004 și director al Autorităţii Rutiere Române Argeș.

Florin Frătică, primarul comunei Bradu de opt ani, a trecut la PAM, partid sub sigla căruia candidează pentru cel de-al treilea mandat. Transport și iluminat public gratuite sunt doar două din proiectele primarului Frătică pentru Bradu.

Cu șase mandate de consilier judeţean, patru din partea PNL și două de la PSD, și Leonard Soare s-a alăturat echipei conduse de Mircea Andrei. Leonard Soare ocupă locul al șaselea pe lista candidaţilor PAM la Consiliul Judeţean. Acesta a trecut la PAM împreună cu fi ul lui, Laurenţiu-Cristian Soare, acum viceprimar al comunei Godeni. Laurenţiu-Cristian Soare va candida, la Godeni, pentru funcţia de primar din partea PAM.

Partidul pentru Argeș și Muscel va intra în cursa pentru Primăria Câmpulung cu profesorul Constantin Staicu. Profesor de educaţie fi zică și sport timp de aproape 30 de ani, domnia sa a condus destinele Liceului Naţional cu Program de Atletism din Câmpulung ca director, fi ind totodată și un antrenor de atletism de succes.

Dan Șipoteanu, una dintre cele mai cunoscute personalităţi ale Muscelului, consilier local, a ales să-și continue activitatea în administraţia publică candidând la Consiliul Local, de pe poziţia a doua, pe lista PAM.

Tot de pe zona Câmpulung, Cristinel Moise, fostul primar al comunei Vlădești, s-a alăturat PAM, partid din partea căruia va candida pentru fotoliul de primar. Acestuia i se va alătura actualul viceprimar, PSD, Gheorghe Făgărășanu, mergând astfel în tandem primar – viceprimar.

Gheorghe Neagu, viceprimarul cu atribuţii de primar de la Uda, a hotărât să candideze pentru primăria din localitate sub sigla PAM. Neagu era membru
PSD.

Nicolae-Aurel Vlad, fost primar interimar PSD al comunei Budeasa, va candida, de asemenea, din partea PAM la primărie.

După o pauză de patru ani, Nicolae Gavrilescu, fostul primar al comunei Călinești, reintră în bătălia pentru primăria celei mai mari comune argeșene din partea partidului condus de Mircea Andrei.

Poziţia a doua pe lista candidaţilor la Consiliul Judeţean Argeș este ocupată de Dan Drăguţoiu, secretarul general al partidului și reprezentant al mediului de afaceri. Cu un CV impresionant, ce cuprinde numeroase specializări în cadrul unor universităţi de prestigiu din străinătate, și cu o activitate de peste două decenii în industria petrolieră – fiind pe rând director tehnic de fi lială în cadrul Petrom SA, director de sucursala la Petromservice SA sau director de zonă la PSV Industries SA – Dan Drăguţoiu este omul care vine din mediul privat și este pentru prima dată când se implică în politică.

Nicolae Vișan, economist la Transelectrica, în vârstă de 60 de ani, un om care vine din lumea sindicală, este, de asemenea, o altă achiziţie a Partidului pentru Argeș și Muscel al cărui nume se regăsește pe lista candidaţilor la Consiliul Judeţean Argeș.

Comments

comments