Nici un candidat nu a obţinut notă suficient de mare ca să continue concursul pentru postul de director artistic al Teatrului Alexandru Davila.

 

În concursul organizat de Consiliul Judeţean Argeş s-au înscris nu mai puţin de cinci candidaţi: actorul Vasile Pieca, regizorul Bogdan Cioabă, George Diaconescu – de asemenea angajat al teatrului. Celelalte două persoane vin din afara instituţiei: inconfundabila Lavinia Năstase, foarte cunoscută pentru implicarea în viaţa mondenă, dar actriţă de profesie, şi o doamnă chiar din afara judeţului, Cornelia Niculescu – fără nici o legătură cu teatrul piteştean.

Joi, 22 octombrie, s-a desfăşurat prima probă, cea scrisă, unde notele au fost cu mult sub aşteptări şi cu mult sub pretenţiile emise de candidaţi:  Vasile Pieca – 30,66, Bogdan Cioaba –€ 61,33, George Diaconescu –€ 59,99, Lavinia Nastase –€ 60,00 şi Cornelia Niculescu – 50,00 puncte.

Pentru a trece următoarea etapă, proba interviului, un candidat ar fi trebuit să ia minimum 70 de puncte din 100 posibile. În concluzie, nici unul nu s-a calificat iar concursul a fost anulat şi se va repeta!

Comments

comments