Tone de gunoi, din nou, pe strada Intrarea Nicolae Bălcescu. Familia Popa adună deşeuri de aproape 30 de ani!

928 views

Tone de gunoi, din nou, pe strada Intrarea Nicolae Bălcescu. Familia Popa adună deşeuri de aproape 30 de ani! Familia Popa, proprietarii de la Nr. 50 de pe strada Intrarea Nicolae Bălcescu, sunt cunoscuți de către autorități pentru faptul că adună gunoaie de diverse tipuri din pubele ale firmelor de salubritate și le depozitează în curtea propriei case, dar și pe stradă, pe trotuar, astupând chiar și canalele de preluare a apelor pluviale.

În zonă există un real focar de infecție, care pune în pericol sănătatea publică, iar cetățenii în cauză strâng, odată cu gunoiul, și zeci de câini vagabonzi, producând disconfort locuitorilor din zonă.

Reprezentanții Primăriei Pitești, lucrători ai Societății de Salubritate, Poliția Locală și cea Națională, dar și alte entități administrative vor interveni în perioada imediat următoare pentru evacuarea gunoiului care zace în această gospodărie, dar și pe domeniul public. Nu este pentru prima dată când se întâmplă acest fenomen, autoritățile intervenind de mai multe ori în ultimii ani, la ultima acțiune de acest tip, anul trecut, fiind ridicate circa 20 de mașini de gunoi.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI