PSRO Argeş a trecut la PMP Argeş!

Miercuri, 6 aprilie, organizaţia judeţeană PSRO Argeş, condusă la nivel central de Mircea Geoană, a trecut la PMP Argeş, organizaţie condusă de Cătălin Bulf. Potrivit fostului preşedintele al PSRO Argeş, Ion Dumitrescu, această decizie vine în urma unei analize pe care a făcut-o cu întreaga echipă a Partidului Social Românesc. Ion Dumitrescu a fost numit vicepreşedinte PMP Argeş şi va candida pe lista de consilieri județeni. Acesta nu a venit cu mâna goală în partid, ci cu 500 de membri înscrişi.

„Este o decizie luată în urma unei analize pe care mi-am făcut-o cu întreaga echipă a Partidului Social Românesc. Mi-am dorit să formăm o echipă de oameni serioşi. Astfel, filialele judeţene Argeş şi Dâmboviţa PSRO şi încă o filială pe care o vom anunţa în curând am decis să se mutăm la PMP. Cred în acest partid, cred în susţinerea domnului Traian Băsescu. În condiţiile în care parlamentarii au plecat nu mă regăsesc în altă formaţiune. Venim cu 500 de membri înscrişi în Argeş şi mergem înainte cu semnăturile”, a declarat Ion Dumitrescu, vicepreşedintele PMP Argeş.

Cătălin Bulf, preşedinte PMP Argeş: „România se conduce după priorităţi. Vom Guverna după priorităţile ţării. Avem peste 4000 de mebri noi şi vrem să ajungem la peste 7000. Ion Dumitrescu, vicepreşedinte PMP va candida pe lista de consilieri județeni”. 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI