Titularizare. Au început înscrierile. Lista posturilor din Argeș și documentele necesare înscrierii

Ministerul Educaţiei a publicat lista posturilor titularizabile în 2021. Au fost scoase la concurs atât posturile disponibile pe perioadă nedeterminată, cât şi cele pe perioadă determinată.

Lista posturilor din acest an sunt disponibile pe titularizare.edu.ro.
Pentru Argeș, lista posturilor o găsiți aici

Pentru a se titulariza, cadrele didactice trebuie să obțină minimum nota 7 atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă în profilul postului. Pentru a obţine un post ca suplinitor, candidații trebuie să obțină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât și la inspecție. Însă, pe perioada stării de alertă, inspecțiile speciale la clasă și probele practice sunt suspendate.

Cum se face înscrierea la examenul de titularizare
Fișa de înscriere la concursurile de ocupare a posturilor didactice 2021 a fost publicată. Cazierul judiciar și adeverința de integritate comportamentală nu mai sunt necesare.

Proba scrisă a concursului național de angajare în învățământ, Titularizare 2021 este programată să aibă loc pe 21 iulie 2021, la o săptămână după examenul de Definitivat 2021, programat pe 14 iulie.

Înregistrarea dosarelor de înscriere a candidaților la concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate, inclusiv pentru absolvenții promoției 2021, la inspectoratele şcolare/centrele de înscriere are loc în perioada: 11-17 mai 2021, potrivit calendarului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here