Tineri teribiliști pe străzile Piteștiului! Viteze excesive înregistrate de aparatul radar

0
69

Tineri teribiliști pe străzile Piteștiului! Viteze excesive înregistrate de aparatul radar. În ultimele 24 de ore, poliţiştii argeșeni au aplicat 212 sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproape 70.500 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 31 de permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Tineri teribiliști pe străzile Piteștiului!

Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe D.A., de 18 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe bd. Republicii, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 132 km/h. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 1305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.

Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe C.A., de 19 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe bd. Republicii, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 112 km/h. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 1305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.

Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au depistat-o pe T.M., de 35 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe bd. Republicii, fiind înregistrată de aparatul radar cu viteza de 107 km/h. Persoana a fost sancţionată contravenţional conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 1305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.

Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe P.I., de 29 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe bd. Republicii, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 120 km/h. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 1305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.

Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe M.I., de 35 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe DN65B, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 107 km/h. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 1305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.

Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe C.I., de 20 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe str. Calea Câmpulung, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 104 km/h. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 1305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.

Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe M.A., de 21 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe str. Calea Câmpulung, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 109 km/h. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 1305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.

Poliţiştii atrag atenţia!
În conformitate cu statisticile existente la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, neadaptarea vitezei la condiţiile de drum sau viteza excesivă reprezintă principala cauză care favorizează producerea accidentelor rutiere. În acest context, poliţiştii sfătuiesc conducătorii auto să adapteze în permanenţă viteza la condiţiile de drum. O atenţie sporită trebuie acordată deplasării în condiţii de precipitaţii sau fenomene meteorologice care scad vizibilitatea (ceaţă, ploaie sau ninsoare).

De asemenea reamintim tuturor conducătorilor auto că sunt obligaţi să îşi echipeze autovehiculele cu anvelope de iarnă atunci când se deplasează pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei. Pe lângă pericolele la care se expun, prin încălcarea acestei norme conducătorii auto po fi sancţionaţi contravenţional cu amenzi cuprinse între 1305 lei şi 2900 de lei şi cu reţinerea certificatului de înmatriculare a vehiculului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here