Timbrul de mediu plătit la înmatricularea maşinilor NU se restituie! Încă nu există prevederi legale pentru acest lucru

În urma avalanşei de solicitări venite în ultimele zile de la contribuabili, privind restituirea timbrului de mediu, Finanţele Publice argeşene faca următoarele precizări.

„Va informam ca in ultimele zile, la ghiseele A.J.F.P. Arges s-au prezentat numerosi contribuabili, in vederea depunerii de cereri de restituire a taxei de timbru de mediu, achitate in perioada 15.03.2013 – prezent. Aceste solicitari vin in contextul in care, incepand cu data de 01.02.2017, timbrul de mediu pentru autovehicule nu se mai datoreaza la inmatricularea autoturismelor, potrivit Legii nr. 1/2017, art. XII. Precizam ca la data prezentei nu exista prevederi legale privind restituirea timbrului de mediu.

De indata ce actul normativ va fi publicat in Monitorul Oficial, AJFP Arges va face cunoscut contribuabililor acest lucru, atat prin intermerdiul mass media, cat si prin site-ul institutiei.

Pentru mai multe informatii referitoare la timbrul de mediu, va puteti adresa Ministerului Mediului”€・se arată în comunicatul de presă semnat de şeful A.J.F.P. Argeş, Petre Cojocaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here