Tichetele de masă pentru vaccinaţi ar putea fi anulate

0
193

Tichetele de masă oferite celor care se vaccinează împotriva COVID-19 ar putea să nu mai fie acordate, conform unor declarații făcute de Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, potrivit romaniatv.net

Cei care se imunizează până la finalul lunii decembrie vor mai beneficia de tichetele de masă, dar  acest beneficiu ar putea să nu mai fie prelungit.

Am avut discuții cu reprezentanții medicilor de familie privind măsurile care trebuie luate urgent în această perioadă pentru creșterea acoperirii vaccinale și testării, evaluării și tratamentului pacientilor COVID în ambulator. A fost o discuție care s-a referit la necesitatea plății restanțelor pentru serviciile de vaccinare către medicii de familie și despre scăderea interesului pentru vaccinare, în ciuda acordării voucherelor de 100 de lei. Probabil trebuie căutate alte soluții care să impulsioneze vaccinarea, dacă stimulentele financiare nu mai produc efecte. Discuția a fost informală și nu a presupus luarea unor decizii”, a declarat ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here