Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidențiale, vine joi la Pitești

667 views

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidențiale, vine joi la Pitești. Candidatul PMP la alegerile prezidențiale va fi Theodor Paleologu, a decis, duminică, 25 august, conducerea partidului, la propunerea lui Traian Băsescu. Fostul președinte nu a participat la vot. ”Candidatul PMP la alegerile prezidențiale este Theodor Paleologu. Purtătorul de cuvânt al campaniei prezidențiale și al partidului este Mihail Neamțu”, a anunțat PMP.

Theodor Paleologu vine joi, 29 august, la Pitești. Acesta va susține o conferință de presă alături de Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș, de la ora 17.00, la sediul de partid. Urmează apoi o întâlnire cu membrii de partid și susținătorii PMP în sala de conferințe de la hotelul ”Ramada” din Pitești, de la ora 19.00.

Băsescu: ”Eu sper ca Paleologu să îi încurce rău pe Barna și Dăncilă”

”Eu sper (ca Paleologu – n.red.) să îi încurce rău pe Barna și pe Dăncilă și încurcatul asta să facă ca niciunul să nu intre în turul doi, așa cum sperau, și să le creăm o surpriză. E esențial să susțineți candidatul în teritoriu”, a declarat Băsescu.

Paleologu precizează că va avea o campanie ca un curs interactiv, pro bono, la scara întregii țări, pentru că, după președintele jucător și președintele spectator, e nevoie de un președinte învățător. Acesta spune că un președinte învățător este un educator și un inspirator, un continuator și un transmițător, un mediator și un moderator, un ascultător și un îndrumător și doar un colosal efort de educație poate ridica această țară.

Comments

comments