Textron Inc, compania cu peste 35.000 de angajați în 25 de țări, și-a extins activitatea și la Pitești

1,505 views

Divizia Textron Vehicule Specializate a deschis și la Pitesti o sucursală unică în cadrul Grupului, specializată în dezvoltarea de software și se alătură astfel altor Companii care apelează la talentul românesc din această ramură. Firma a creat deja 40 de locuri de munca in high-tech si are de gand sa creasca acest numar.

Miercuri, 21 martie, a avut loc deschiderea oficială a activității de la Pitești, în prezența conducerii companiei, a reprezentanților Asociației Oamenilor de Afaceri Argeș, dar și în prezența autorităților locale piteștene.

Compania doreste sa se implice in mod activ in cresterea de noi talente prin colaborarea cu Universitatea Pitesti si liceele de specialitate din Argeș. ”Dorim sa cream un loc de munca eficient, modern, folosind cele mai noi tehnologii si care ofera angajatilor posibilitatea sa-si dezvolte o cariera de succes”, precizează reprezentanții companiei.

Textron Inc. este una dintre cele mai cunoscute companii multi-industrie din lume, o companie care își pune in valoare rețeaua globală de companii în aviație, apărare, industrial și finanțe pentru a oferi clienților soluții și servicii inovatoare. Cu peste 35.000 angajati, Textron operează în 25 țări din întreaga lume și este cunoscută pentru mărcile sale puternice, cum ar fi: Greenlee, Bell Helicopter, Cessna, Beechraft, Cushman si E-Z-GO.

Filozofia Textron este: „Oamenii sunt cea mai importanta resursa intr-o companie”.

Comments

comments