Terenul de sport multifuncţional de la Albeştii de Argeş a fost inaugurat. Investiţia a fost realizată într-un timp foarte scurt de către Primărie şi Consiliul Local, spre bucuria tinerilor din localitate. În afara faptului că terenul are destinaţie multiplă, putând fi utilizat atât pentru fotbal, cât şi pentru handbal, baschet sau tenis, acesta beneficiază şi de nocturnă.

“În afara cetăţenilor din localitate, credem că terenul de sport poate fi benefic şi pentru turişti. Oricine îşi doreşte ca în vacanţă, în afară de relaxare, să poată practica şi un sport. Ne bucurăm că le putem oferi tuturor condiţii optime pentru acest lucru“, spune primarul Gabriel Popa.

Conducerea primăriei lucrează în continuare la finalizarea documentaţiei necesare pentru proiectul de extindere a canalizării în satele Albeştii Ungureni şi Pământeni. „Cel mai probabil vom depune acest proiect pe OG 28. Încercăm să atragem, deopotrivă, şi fonduri europene, nu doar guvernamentale. În acest sens, am început lucrul la un proiect ce vizează asfaltarea a 5 km de drumuri comunale – tronsoane ce se regăsesc în toate satele localităţii, proiect pentru care vom încerca să obţinem finanţarea prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală“, a mai spus edilul comunei Albeştii de Argeş.

Comments

comments