Guvernul şi-a dat acordul pentru redeschiderea teraselor, spune proprietarul celui mai mare lanț de restaurante din România, Dragoș Petrescu. Acesta a explicat într-o intervenţie la Digi24 că vor urma apoi încă două faze: va fi deschis jumătate din spaţiul interior din zona HoReCa, iar apoi, dacă situaţia epidemiologică o va permite, se vor deschide integral.

După discuțiile cu Guvernul am agreat că întâi vom putea deschide terasele în faza a doua, cel mai probabil în jurul datei de 1 iunie. Vor urma încă două faze, sperăm la două săptămâni, să fie deschis 50% din spațiul interior din zona HoReCa și apoi integral, dacă totul merge bine din punct de vedere epidemiologic”, a declarat Petrescu.

”Ne așteptăm ca prețurile în industrie să nu crească sau chiar să scadă”

Considerăm că următorul an nu va fi un an de profit sau de recuperat pierderi, e un an de sacrificiu care să pregătească un an mai bun. Din semestrul 3 sperăm ca lucrurile să își revină. Clienții vor fi pe buget limitat și se vor uita la fiecare cost, ne așteptăm ca prețurile în industrie să nu crească sau chiar să scadă, deși costurile operatorilor ar putea crește din cauza investițiilor care trebuie făcute”, a explicat Dragoş Petrescu, potrivit digi24.ro. (sursa foto: bizbrasov.ro)

Comments

comments