La data de 10.04.2017, ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul DGA – SJA Argeş, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, au prins în flagrant pe numitul D.M.L. după ce acesta a oferit comisarului de poliție I.M.I., ofițer specialist în cadrul SPCRPCIV Argeș, suma de 100 de euro, pentru urgentarea îndeplinirii unui act ce intră în îndatoririle sale de serviciu.

În fapt, în aceeași dată, comisar de poliție I.M.I. a formulat denunț cu privire la faptul că, D.M.L., în vârstă de 39 de ani din comuna Bradu, județul Argeș, candidat respins la examenul pentru obținerea permisului de conducere i-a oferit suma de 100 de euro pentru urgentarea programării în vederea susținerii probei practice în luna mai 2017.

Lucrătorii DGA – SJA Argeș sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș au organizat și realizat acțiunea de prindere în flagrant, făptuitorul fiind condus la sediul unității de parchet menționate, unde s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită, faptă prev. şi ped. de art. 290 Cod penal.
În cauză, urmare a probatoriului administrat, procurorul a luat măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Lucrătorii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Argeş au beneficiat de sprijinul B.O.S. Pitești.

Comments

comments