Joi, 26 mai, a avut loc ultima şedinţă a Consiliului Judeţean Argeş. Următoarea şedinţă va avea loc după alegerile din 6 iunie, şedinţă în care componenţa Consiliului Judeţean va fi cu totul alta, inclusiv un nou preşedinte.

Şi pentru că a fost ultima şedinţă condusă de Florin Tecău, acesta a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj în acest sens.
Imediat însă primarul din Băbana, Bebe Ivan, a reacţionat la postarea lui Tecău, acuzându-l că şi-a încheiat mandatul şi nu s-a ţinut de promisiunea de ai construi un pod.

Florin Tecău. “Astăzi s-a desfășurat în Sala Mare a Consiliului Județean Argeș ședința ordinară pentru luna mai, ultima din mandatul 2012-2016. Încheierea unui mandat și începutul altuia nou este un aspect ce caracterizează o societate modernă, bazată pe principii democratice. Folosindu-mă de acest prilej doresc să le mulțumesc tuturor colaboratorilor mei, consilieri județeni, reprezentanți ai instituțiilor subordonate Consiliului Județean Argeș și ai altor entități economice, reprezentanți mass-media și tuturor celor împreună cu care am desfășurat și realizat proiecte, am discutat și soluționat probleme ale comunității și am împărtășit idei. Am realizat, până acum, lucruri frumoase împreună și proiectele vor continua.
Vă doresc tuturor sănătate, realizări personale și profesionale și să fiți motivați în tot ceea ce veți face!
Încrederea în propriile dumneavoastră forțe și credința în Dumnezeu să vă călăuzească pe toți!”.

Bebe Ivan: “Podul de la Metof Sămara nu a fost început aşa aţi promis ca pana pe 1 iunie se vor demara lucrarile la acest obiectiv! Dnul Ivascu nu raspunde la telefon ati incheiat mandatul… naspa ne-ati lasat… in chiloti dle presedinte!!”, a comentat Bebe Ivan la postarea preşedintelui CJ Argeş, Florin Tecău.

Comments

comments