Târgurile, piscinele și sălile de fitness, închise încă 14 zile în Argeș. Terasele au program până la ora 24.00

Pe 17 august, subprefectul cu atribuții de prefect al județului Argeș, Corneliu Cirstea, a condus ședinta Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. In cadrul sedintei s-a decis suspendarea activitatii salilor de culturism, fitness, gimnastica aerobica si altor asemnea activitati pe o perioada de inca 14 zile, incepand cu data de 18 august.

Totodata, se suspenda evenimentele publice de tip targ, balci si alte asemenea, precum si activitatea de agrement in spatii de tip piscina, bazin de inot, strand, cu exceptia activitatilor fizice desfasurate de catre sportivii de performanta, in toate localitatile judetului Arges, pe o perioada de 14 zile, incepand cu data de 18 august.

Activitatile comerciale de tip fast-food, drive-in, jocuri de noroc, case de pariuri, cazinouri se suspenda intre orele 24.00-06.00, pe o perioada de 14 zile, incepand cu data de 18 august, administratorii spatiilor in care se desfasoara aceste activitati asigurand monitorizarea permanenta a respectarii de catre personalul de deservire si de catre clienti a masurilor de limitare a raspandirii virusului SARS-CoV-2.

Programul de lucru cu publicul al operatorilor economici care desfasoara activitati in spatii special destinate, dispuse in exteriorul cladirilor unde desfasoara activitati de preparare, comercializare si consum al produselor alimentare si/sau bauturilor alcoolice si nealcoolice, cum sunt terasele, cluburile, barurile si alte asemenea, nu poate incepe inainte de ora 06.00, si nu poate depasi ora 24.00, ultima comanda putand fi preluata cel tarziu la orele 23.00, pe o perioada de 14 zile, incepand cu data de 18 august.

In intervalul mentionat operatorii economici care desfasoara aceste activitati, au obligatia sa ia masuri pentru limitarea numarului de clienti la numarul locurilor pe scaune, precum si a oricaror activitati care presupun interactiune fizica intre clienti, inclusiv dansul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here