Joi, 17 Mai 2018, în intervalul orar 10.00 – 16.00, în corpul central al Universității din Pitești se desfășoară Târgul de Joburi, Internship-uri și Stagii de Practică pentru studenți și absolvenți.

Deschiderea oficială a evenimentului este la ora 11.00 în Clădirea centrală – Atrium.

Acest eveniment este un important târg de carieră dedicat studenților și masteranzilor Universității din Pitești, aflați în căutarea unui job, stagiu de practică și/sau program de internship.

În cadrul evenimentului am invitat companii din diverse domenii de activitate, precum: IT, Servicii, Financiar-Bancar, FMCG, Retail, Inginerie şi Automotive, Turism, Design, Juridic, Management – Consultanţă, Marketing, PR, Producţie, Resurse Umane, Vânzări etc.

Cu această ocazie, invităm toți studenții și masteranzii să viziteze standurile partenerilor din mediul socio-economic pentru identificarea unei posibile colaborări.

Totodată, studenții își pot prezenta CV –urile partenerilor din mediul socio-economic și, în format electronic, să le transmită la adresa georgia.olteanu@upit.ro cu scopul constituirii unei baze de date în vederea creșterii gradului de angajabilitate.

Comments

comments