Târg de job-uri şi Intershipuri la UPIT. Studenţii au primit oferte de burse şi stagii de practică

0
586

Universitatea din Piteşti a organizat în corpul central, Atrium, o nouă ediţie a Târgului de Joburi, Internship-uri și Stagii de Practică pentru studenți și absolvenți.

Sute de studenţi sau masteranzi ai univerităţii au avut prilejul de discuta direct cu angajatorii cei mai importanţi din Argeş despre posibilitatea de a obţine un stagiu de practică sau chiar un internship, ceea ce presupune că vor fi angajaţi part time şi vor fi şi plătiţi, în timp ce îşi continuă studiile. De asemenea, unele firme, mai ales din domeniul IT, sunt interesate să angajeaze studenţi chiar şi pe norme întregi, oferindu-le posibilitatea unuiprogram flexibil, astfel încât să poată frecventa în continuare studiile.

Automobile Dacia, spre exemplu, mai are disponibile 150 de internshipuri pentru studenţi şi peste 300 de locuri de muncă pentru absolvenţi, pe diverse posturi vacante, atât pentru platforma de la Colibaşi cât şi pentru Titu sau Bucureşti. Şi companii precum Endava sau OSF Global Services caută zeci de IT-işti.

În cadrul evenimentului au avut standuri de prezentare companii din diverse domenii de activitate, precum: IT, Servicii, Financiar-Bancar, FMCG, Retail, Inginerie şi Automotive, Turism, Design, Juridic, Management – Consultanţă, Marketing, PR, Producţie, Resurse Umane, Vânzări etc.

Au fost prezente companii precum Dacia, Lisa Draxlmaier, Adient, Delta Invest, Endava, BRD Group, ComData, Ildiz Entegre etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here