Tânără de 19 ani, dispărută de acasă de mai bine de o săptămână

0
381

O tânără în vârstă de 19 ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, a dispărut din localitatea de domiciliu. În caz că puteți ajuta la găsirea acesteia, nu ezitați să sunați la 112 sau să sesizați cea mai apropiată secție de poliție!

În urmă cu o săptămână, pe 12 februarie, Andreea Țanțu, a dispărut din localitatea de domiciliu. Ultima dată a fost văzută luni, 12 februarie, la ora 12.00, în municipiul Bârlad, deplasându-se pe strada Dimitrie Cantemir spre Podul Pescăriei, având asupra sa o sacoșă albă din plastic. La momentul dispariției, aceasta purta o geacă din tercot de culoare bleumarin, cu glugă cu puf roz, pantaloni bleumarin şi ghete până la gleznă, din piele neagră.

Semnalmente: înălţime aproximativă 1,60 m, greutate aproximativ 47 de kilograme, păr brunet, drept, lung, constituţie atletică, ochi căprui, prezintă o cicatrice în urma operaţiei de apendicită.

În prezent, poliţiştii desfășoară activităţi pentru găsirea acesteia. Dacă vedeți această persoană sau dețineți informații despre locul în care se află, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați la 112!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here