IPJ Argeș transmite: “În urma imaginilor apărute în spaţiul public, privind un autoturism care depăşeşte o coloană de autovehicule oprită la culoarea roşie a semaforului electric, vă aducem la cunoştinţă următoarele:

Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au efectuat verificări, după ce imaginile postate pe o reţea de socializare au fost puse la dispoziţie de către persoana care le-a realizat.

Astfel, s-a stabilit că evenimentul a avut loc pe str. Vasile Pârvan din municipiul Pitești, în după-amiaza zilei de 13 martie.

Poliţiştii au identificat conducătorul auto, un tânăr, de 21 de ani, din comuna Suseni, care a fost sancționat contravențional, cu amendă de 580 de lei, conform O.U.G. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, fiind aplicată și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce, pentru 30 de zile.

În acest context, recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație.

Conducătorilor auto le reamintim că timpul este prețios pentru toată lumea.

Țineți cont că implicarea în orice eveniment rutier vă va consuma mult mai mult timp ca deplasarea cu prudență.

Nu uitați că puteți pune în pericol nu doar propria persoană, ci și pe ceilalți ocupanți ai autovehiculului cu care vă deplasați, precum și pe alți participanți la trafic”.

Comments

comments