Tânăr din Argeș, abandonat de părinți, admis la Academia de Poliție

Tineri din Argeș, admiși la Academia de Poliție. 8 tineri argeșeni, din totalul de 38, recrutați de către Jandarmeria Argeș, au fost admiși la sesiunea de admitere din acest an, la Facultatea de Poliție, specializarea Jandarmi din cadrul Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București.

Dacă anul trecut povesteam despre Andrei Neleț, băiatul de la casa de copii cu aspirații mari, care a fost admis pe locurile alocate Jandarmeriei, anul acesta ne îndreptăm atenția către Robert Stan, un alt tânăr care provine din Sistemul de Protecție Socială, la rândul său admis în sesiunea din acest an în cadrul prestigioasei instituții.

Robert este un tânăr de 21 ani, foarte motivat și plin de entuziasm, născut în orașul Costești, care din anul 2002 a fost crescut de către o familie din municipiul Câmpulung, la care a fost dat în plasament.
Motivul pentru care și-a dorit să participe la admiterea organizată de Academia de Poliție a fost acela de a demonstra că poate face față provocărilor dar și faptul că meseria de ofițer jandarm este o meserie care onorează.

Îi dorim mult succes în cariera pe care și-a ales-o și îl așteptăm, cu drag, să revină în unitatea noastră la finalizarea studiilor, pentru a ne fi coleg”, Flavius Tănase, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.