Tânăr de 30 de ani mort într-un grav accident pe DN 7, în comuna argeșeană Drăganu

Accident grav în această dimineață pe DN 7, în comuna argeșeană Draganu, cu două autovehicule (autocamion cu autoutilitara).

Șoferul în vârstă de 30 de ani al autoutilitarei a rămas încarcerat între fiarele contorsionate, iar leziunile produse în urma impactului au dus la decesul acestuia. A fost extras de către pompieri, dar nu s-a mai putut face nimic, prezenta leziuni grave la cap.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 30 de ani, dintr-o localitate din județul Sibiu, care conducea o autoutilitară pe DN 7, pe raza localității Drăganu, din direcția Rm. Vâlcea spre Pitești, ar fi pătruns pe contrasens, în împrejurări care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă (TIR), condus de un bărbat de 42 de ani, din județul Satu Mare, care circula din direcție opusă, după care s-a răsturnat pe lateral.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here