Tânăr de 29 de ani din Argeș, decedat după ce a fost înjunghiat în gât, în noaptea de Crăciun

Update. Tânărul a fost prezentat în fața instanței, iar Tribunalul Argeș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Poliția Argeș, în baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, aduce la cunoştină următoarele:

În noaptea de 25 spre 26 decembrie, în jurul orei 01:00, poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că în urma unui conflict petrecut pe raza localităţii Vlădeşti, un bărbat de 29 de ani a fost înjunghiat.

Din păcate, echipajul medical ajuns la faţa locului nu a putut împiedica tragicul deznodământ, constatând decesul victimei.

Tânărul bănuit de comiterea faptei, de 19 ani, din Aninoasa, a fost depistat cu operativitate de poliţişti.

Din cercetările efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, împreună cu propurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, s-a stabilit că, în urma unui conflict spontan, petrecut pe fondul consumului de alcool, cel în cauză ar fi înjunghiat în zona gâtului pe un bărbat de 29 de ani, din Vlădești.

După administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 26 decembrie, tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca împotriva acestuia să fie dispuse măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here