În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 55.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 12 permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Conducea cu viteză excesivă

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un tânăr de 19 ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe bld. Republicii, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 122 km/h. Tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 90 de zile.

Conducea sub influența alcoolului

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 27 de ani, din Cuca, care conducea un autoturism pe bld. Republicii, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.

Conducea fără drept

Pe 18 iulie, în jurul orei 13:00, polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 26 de ani, din Godeni, care conducea un autoturism pe str. Șoseaua Națională din Câmpulung, fără a deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Comments

comments