Tânăr de 19 ani, arestat pentru trafic de persoane! Mamă de 21 ani și fiica sa, lipsite de libertate

4,380 views

Tânăr de 19 ani, arestat pentru trafic de persoane! Mamă de 21 ani și fiica sa, lipsite de libertate. Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov și ai Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Brașov, au documentat activitatea infracțională a unui tânăr, de 19 ani, cercetat pentru trafic de persoane și lipsire de libertate în mod ilegal.

La data de 3 august 2019, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Brașov și București, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T. – S.T. Brașov, au descoperit locația din București unde se afla o tânără, de 21 ani, lipsită de libertate, împreună cu fiica sa, minoră.

Din cercetări a reieșit că, din 11 iulie 2019, un tânăr de 19 ani ar fi determinat-o pe tânără, recrutată prin intermediul unei rețele de socializare, să locuiască împreună cu el, într-o locație din București.

Prin constrângere exercitată prin violență, cel în cauză ar fi obligat-o să practice prostituția, însușindu-și, în totalitate, banii obținuți. De asemenea, i-a restricționat, prin supraveghere continuă și insuflarea unei stări de temere, libertatea de mișcare.

Tânărul a fost depistat și condus la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Brașov, unde a fost audiat. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior, la data de 4 august 2019, Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestuia. Activitatea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române.

Comments

comments