În ultimele 24 de ore, pompierii argeșeni au verificat 19 de societăți comerciale și 285 de persoane fizice. Dintre acestea din urmă, 17 au fost surprinse că nu respectau măsurile de protecție individuală în conformitate cu prevederile legale, în spații închise . Reprezentații ISU Argeș au aplicat o amendă în valoare de 500 de lei și 16 avertismente.

Polițiștii argeșeni au verificat 679 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. Totodată, au fost verificate 96 de societăți comerciale și au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 10.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală sau a măsurilor de izolare. 467 de persoane au fost legitimate și un număr de 246 de autoturisme au fost verificate, în cadrul acțiunilor punctuale (au fost aplicate alte 63 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 1000 de lei, aplicate la alte câteva normative).

Jandarmii argeșeni au aplicat în ultimele 24 de ore 2 amenzi în valoare de 1000 de lei și 5 avertismente, persoanelor care nu au purtat masca de protecție în conformitate cu normele legale specifice.

”Având în vedere evoluția cazurilor de COVID-19 în Județul Argeș, Instituția Prefectului – Județul Argeș solicită cetățenilor precauție, evitarea creării de aglomerații și a deplasărilor inutile, igienizarea/dezinfectarea frecventă a mâinilor și purtarea mijloacelor de protecție individuală. La linia telefonică TelVerde 0800800165, cetățenii pot sesiza cazurilor de încălcare a normelor de protecție”, transmite Prefectura Argeș.

Comments

comments