Sute de mii de luminiţe transformă Mioveniul într-un tărâm de poveste

Mioveniul a intrat într-o lume de poveste. Peste 50 000 de beculețe, 1,5 km de beteală și 650 de globulețe strălucesc doar în bradul de Crăciun, în timp ce alte sute de mii de luminițe multicolore crează o atmosferă magică, de basm, în întreg orașul. Ca de obicei, luni, în ajun de Moş Nicolae, administraţia publică din Mioveni a aprins iluminatul festiv de sărbători într-un eveniment atent orchestrat.

„€La fel ca în fiecare an, ne dorim să aducem spiritul sărbătorilor de iarnă aproape de sufletele fiecăruia dintre locuitorii Mioveniului și al tuturor celor care ne vor vizita în această perioadă. Sper ca surprizele pregătite în acest an să îi încânte atât pe cei mici, cât și pe fiecare dintre adulții sau tinerii care vor ajunge prin centrul Mioveniului”a declarat primarul Ion Georgescu.

Alături de primăria Mioveni, au fost la acest eveniment consilierii locali, judeţeni, deputatul Simona Bucura Oprescu și europarlamentarul Victor Boștinaru, care au dat startul Sărbătorilor de Iarnă. Festivitatea a continuat cu un spectacol artistic susţinut de interpreţi ai Centrului Cultural Mioveni, dar şi elevi ai şcolilor din oraş.

mioveni-iarna

Mioveniul continuă seria evenimentelor legate de sărbătorile de iarnă pe 15 decembrie, cu deschiderea primei ediții a Târgului de Crăciun. Invitaţi speciali vor susţine, pe tot parcursul acestuia, diverse concerte şi spectacole. Şi-au confirmat prezenţa Cătălin Măruţă, Lidia Buble, Alina Eremia, Adrian Sână, Matteo, Adda, Emilia Ghinescu, Săndel și Aurora Mihai, Ingrid Lisaru, Johnny Bădulescu, Ștefania Vorovenci, Valentin Poenariu, Starfix, dar şi un cunoscut DJ care va mixa colinde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here