Gospodării fără lumină în Budeasa, Stoenești, Lerești, Slătioara și Câmpulung! Intensificarea conditiilor meteo nefavorabile, sub forma codului rosu de viscol puternic si rafale de vant de peste 100 – 120 km/h in zona montana a judetului Arges, a cauzat deficiente in alimentarea cu energie electrica. Potrivit Distribuție Oltenia, la ora 20:00, erau afectate partial urmatoarele localitati: Budeasa, Stoenesti, Leresti, Slatioara si Campulung.

Distributie Oltenia anunță că echipele operatorului sunt in permanenta in teren pentru remedierea incidentelor provocate de conditiile meteo deosebite in judetele Arges, Olt si Teleorman. La nivelul judetelor Arges, Olt si Teleorman, 26 de echipe operative ale Distributie Oltenia si ale prestatorilor externi se afla in teren in vederea remedierii tuturor deficientelor in alimentarea cu energie electrica.

”Echipele au o misiune extrem de dificila intrucat intensitatea vantului, precipitatiile si terenul accidentat fac ca accesul acestora in zonele in care se inregistreaza deficientele sa fie ingreunat si pe anumite portiuni, limitat.

Deficientele in alimentarea cu energie electrica au fost cauzate de crengi rupte care au cazut pe liniile electrice din afara culoarului de siguranta al retelei, peste 8 stalpi rupti si numeroase conductoare si izolatoare rupte de intensitatea vantului.

Operatorul Distributie Oltenia monitorizeaza continuu situatia retelelor electrice din aria sa operationala, astfel incat disconfortul creat de evolutia nefavorabila a conditiilor meteo sa fie diminuat.

Reamintim faptul ca semnalarea tuturor defectiunilor in reteaua de distributie a energiei electrice din aria de operativitate Distributie Oltenia se poate face apeland numerele de telefon disponibile NON STOP pentru preluarea acestora:
– 0800 500 000 – numar de telefon gratuit in orice retea;
– 0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008 – numere de telefon cu tarif normal in reteaua nationala”, transmit reprezentanții Distribuție Oltenia.

 

Comments

comments