Sute de argeșeni verificați și legitimați de polițiști! S-au dat amenzi. În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost continuate, în mod integrat, de către Grupul de lucru constituit prin Ordinul prefectului nr.258/2020, acțiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru prevenirea răspândirii Sars-Cov-2.

Astfel, verificările în mijloacele de transport în comun, în complexele comerciale și în zonele aglomerate continuă. Polițiștii, jandarmii, polițiștii locali și pompierii argeșeni au verificat respectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au verificat 345 de persoane si 21 de societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, au fost legitimate 279 de persoane și au fost verificate 185 de autoturisme, în cadrul acțiunilor punctuale. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 34 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5 000 de lei.

Totodată, în urma acțiunilor de control efectuate de pompieri, au fost verificate 4 societăți comerciale și 149 de persoane fizice; dintre acestea din urmă 7 au fost surprinse că nu respectau măsurile de protecție individuală în spații închise și au primit avertismente.

În urma acțiunilor de control efectuate de jandarmii argeșeni, au fost aplicate 2 amenzi în valoare de 2.000 de lei și un avertisment unei persoane care nu a purtat masca de protecțíe într-un spațiu public închis.

Comments

comments