Verificările în mijloacele de transport în comun, în complexele comerciale și în zonele aglomerate continuă. Astfel, polițiștii, jandarmii și pompierii argeșeni au verificat respectarea prevederilor Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În ultimele 24 de ore polițiștii argeșeni au verificat 513 persoane, cărora li s-a recomandat să rămână în izolare. Au fost verificate 19 societăți comerciale, 177 persoane legitimate și 119 autovehicule verificate, în cadrul acțiunilor punctuale. Polițiștii au aplicat 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

În urma acțiunilor de control efectuate în cursul zilei de ieri, jandarmii au aplicat 5 amenzi în valoare de 2500 lei și 7 avertismente persoanelor care nu au purtat masca de protecție în spațiile închise.

Pompierii argeșeni au efectuat controale în zona Curtea de Argeș pentru verificarea respectării prevederilor Legii 55/2020. Au fost verificate 13 societăți comerciale și 290 de persoane. Dintre acestea din urmă, 11 au fost surprinse nerespectând măsurile de protecție individuală și au primit avertismente.

Comments

comments