Verificările în mijloacele de transport în comun, în complexele comerciale și în zonele aglomerate continuă în Argeș. Polițiștii, jandarmii, polițiștii locali și pompierii argeșeni au verificat respectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au verificat 487 de persoane și 76 societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, au legitimat 333 de persoane, precum și 211 de autoturisme, în cadrul acțiunilor punctuale. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale și avertismente, în valoare totală de 1.000 de lei. Totodată, în urma acțiunilor de control efectuate de jandarmi, a fost aplicat un avertisment unei persoane care nu a purtat masca de protecție în conformitate cu prevederile legale.

De asemenea, pompierii argeșeni au verificat 16 societăți comerciale și 221 de persoane fizice. Dintre acestea din urmă, 20 au fost surprinse nerespectând măsurile de protecție individuală în spații închise. Reprezentanții ISU Argeș au aplicat o amendă în valoare de 500 de lei și 19 avertismente.

Comments

comments