Surprize la PNL Argeş! Olimpia Doru va candida la Senat, pe locul II

0
1604

Președintele organizației de femei a PNL Argeș, consilierul judeţean Olimpia Doru, va ocupa locul II pe lista partidului pentru Senat, după Iani Popa, la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

Candidatura sa vine ca urmare a discuțiilor din interiorul PNL, în urma cărora preşedintele filialei, senatorul Ion Popa, ar fi promis că va introduce pe listele de candidaţi oameni valoroși. Spre deosebire de alte nominalizări, Olimpia Doru chiar este un om de valoare, unul dintre puţinii oameni ai partidului care şi-au dat interesul şi au muncit cu adevărat, la toate campaniile de până acum.

Ca urmarea a nominalizării, Olimpia Doru a primit şi sarcini de campanie. Împreună cu grupul său de lucru va derula acţiuni pe zona Prundu, Doja, Exerciţiu şi Trivale şi se va ocupa de organizarea locală, la nivel de secţii de vot, 23 la număr. Programul va începe pe data de 20 octombrie.
Listele pentru alegerile parlamentare nu au fost încă finalizate şi este posibil să mai existe modificări până la data transmiterii acestora către centru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here