Superbul motiv pentru care celebrul poliţist Marian Godina a refuzat o întâlnire cu preşedintele Iohannis, dar şi funcţia de ministru de Interne

0
452

Marian Godina, poliţistul care a devenit celebru cu poveştile sale postate pe Facebook, a fost propus ca reprezentant al societății civile la o întâlnire cu șeful statului în urma protestelor din toată ţara. Motivul pentru care a refuzat este superb.

Iată cum îşi motivează politistul refuzul.

“Am citit un articol în care scria că aș fi propus ca reprezentant al societății la o întâlnire cu șeful statului. Nu aș participa la o asemenea întâlnire din mai multe motive:

1. Sunt suficient de deștept încât să realizez că nu sunt suficient de deștept.

2. O vorbă din bătrâni spune că sacul merge la moară, nu moara la sac, ori eu consider că poporul este moara.

3. Atât eu, cât și domnul președinte, suntem ardeleni, astfel că am fi avut o comunicare destul de greoaie iar eu nu mai am concediu anul ăsta.”

Motivul pentru care Godină nu a vrut să fie ministru de Interne

“Am primit acest articol și am citit că am fost propus ministru de interne. Hmmm…nu știu ce să zic. Eu mă tund de câțiva ani la tanti Rodica, are o frizerie la parterul unui bloc. Problema e că în zonă nu prea sunt locuri de parcare. Eu știu că ministrul de interne merge la tuns cu alai. Aghiotanți, coloane, antemergători, închizători, girofaruri. Cum fac? Va trebui să renunț ori la coloană, ori la tanti Rodica. O aleg pe tanti Rodica…e fată faină…îmi ia “decât” 15 lei pe tuns.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here