Suma de bani găsită la Albota a fost restituită proprietarului. Cine este păgubașul

Suma de bani găsită la Albota a fost restituită proprietarului. Cine este păgubașul. Persoana care a pierdut săptămâna trecută, în Albota, o sumă de bani de aproape  7.000 de lei, a fost identificată, fiind vorba despre un bărbat de 63 de ani, din Moșoaia.

Banii au fost returnați bărbatului, după ce acesta a dovedit că ridicase suma de la bancă, și a oferit detalii, necunoscute publicului, prin care a demonstrat că este persoana care a pierdut suma de bani.

„Mulțumim cetățenilor și reprezentanilor mass media pentru sprijin. Apreciem în mod deosebit spiritul civic al doamnei care a sesizat polițiștilor găsirea banilor, gest fără de care probabil că bărbatul care i-a pierdut nu și-ar fi recuperat cei aproximativ 7.000 de lei. Sperăm ca gestul să servească drept exemplu de altruism, date fiind atât apropierea de sărbătorile Sfintelor Paști, cât și provocările deosebite aduse întregii societăți de pandemie” este mesajul polițiștilor argeșeni care au făcut tot posibilul să găsească păgubașul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.